dinsdag 9 augustus 2011

Wellnessbon.nl, bewust genieten!

Op Wellnessbon.nl vind je naast een heleboel leuke arrangementen ook een uitgebreid assortiment aan verwenproducten, zoals etherische oliën, basis oliën, massage oliën en badoliën.
Etherische oliën zijn de essentie/levenskracht van een plant. Elke olie heeft zijn eigen werking, de ene juist een opwekkende en de andere juist een kalmerende.
Alle etherische olie verkrijgbaar via Wellnessbon.nl zijn 100% natuurlijk, onverdund of versneden en voldoen aan de Europese farmacopee.

Je kunt ze bijvoorbeeld verdampen in een brander of druppelen op een geursteentje, maar je kunt ze ook toevoegen aan een neutrale bodylotion, massage (basis) olie of masker.
Om een basisproduct te personaliseren met een etherische olie naar keuze meng je maximaal 0,5% etherische olie op het basisproduct.

Het herbal mood en color therapy kruidenbad van Wellnessbon.nl is een echte wellnessbeleving. Je kunt kiezen uit verschillende badoliën met ieder hun eigen heilzame werking, verrijkt met 100% natuurlijke etherische olie, het is net of je thuis je eigen spa tot je beschikking hebt!

Het samenspel tussen de kleur van het badwater (kleurstoffen op voedingswaarde basis) en de geur van etherische olie geeft je een ultiem wellness gevoel.
Het samenspel tussen de kleur van het badwater (kleurstoffen op voedingswaarde basis) en de geur van etherische olie geeft je een ultiem wellness gevoel. Het samenspel tussen de kleur van het badwater (kleurstoffen op voedingswaarde kwaliteit) en de geur van de etherische olie geeft je een ultiem wellness gevoel. Daarnaast laat deze badolie geen vette randen achter en heeft het huidterugvettende eigenschappen.
Dit is een kleine greep uit het aanbod. Ook staan er bij de producten gebruikerstips en kun je heel gemakkelijk en snel informatie opvragen bij de klantenservice.
Kortom, Wellnessbon.nl is een betrouwbaar adres voor al je cadeau- en verwenartikelen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten