donderdag 7 juli 2011

SMAAKGEHEIMEN


Deze week zijn wij in Eersel op bezoek geweest bij een heel bijzonder bedrijf! Een bedrijf ontstaan uit passie. Passie voor eten, eerlijke ingrediënten en vooral SMAAK!

Graag introduceren wij jullie aan Smaakgeheimen.

Een bedrijf waarin producten vanuit het oogpunt van smaak worden gemaakt en niet perse met de insteek op allergievrij! Een uniek maar zeer gewenst uitgangspunt.

 100% natuurlijk en toch 18 maanden houdbaar!Alle Smaakgeheimen zijn met 100% natuurlijke producten bereid. Kunstmatige geur-, kleur-, en smaakstoffen komen in het woordenboek van Smaakgeheimen niet voor en toch hebben alle producten een houdbaarheidsdatum van 18 maanden. Zij conserveren op natuurlijke basis met onder andere kruiden. Hoe? Dat is het geheim van de chef-kok!

Glutenvrije producten
Naast het HACCP (Hazard Analysis Critical Control Points) certificaat, draagt Smaakgeheimen vanaf september ook de toevoeging 'glutenvrij producent'. Een waardevol gegeven, want steeds meer mensen melden vage tot ernstige klachten na het eten van gluten.

Allergievrij
Vrijwel alle producten zijn ook geschikt voor de meeste voedselallergie vormen. Allergie-informatie staat duidelijk aangegeven op het label!

Maatschappelijk verantwoorde producten
De recepturen zijn verfijnd door onder andere Neerlands enige smaakprofessor Peter Klosse en meester-kok Riny van den Oord. Deze samenwerking leidde tot een geweldig verkoopkanaal, zeker niet onbelangrijk voor een streekproduct! Voor het etiketteren van de potjes wordt Smaakgeheimen ondersteund door een sociale werkplaats in Bladel.

Smaakgeheimen op wereldreis
Twaalf heftige jaren van ontwikkeling, met nu een Smaakgeheimenlabel van vijf jaar, hebben geleid tot een plaats in de schappen van diverse kookwinkels, boerderijwinkels, landwinkels en delicatessenzaken. Cook & Co, maar ook ketens als Bijenkorf, Intratuin en Oil & Vinegar verkopen de producten van Smaakgeheimen. Deze ketens beslaan een groot deel van de markt in Nederland, België, Frankrijk, Spanje, Duitsland, Engeland en Amerika. Daardoor zijn de Smaakgeheimen nu gelukkig op steeds meer plekken ter wereld te vinden en kunnen meer en meer mensen de geheimen ontdekken van het Kempische dorp Eersel.

Heb je de smaak te pakken? Meer info: www.smaakgeheimen.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten