donderdag 26 april 2012

Sponsors gezocht voor goed doel en Malawi?Wij zijn Annelie Boeren (15 jaar) en Jules Wilke (14 jaar).

Samen gaan wij volgend jaar op expeditie naar Afrika. We gaan in de zomervakantie twee weken vrijwilligerswerk doen in Malawi.


Het klimaat is er tropisch, de natuur weelderig en de mensen zijn er zo hartelijk, dat je bijna vergeet dat het één van de armste landen ter wereld is.
Meer dan 65% van de bevolking moet zien rond te komen van minder dan $2 per dag.

De jongerenorganisatie Worldmapping biedt ons de kans om te helpen. Via verschillende lokale stichtingen zetten we ons in. Vooral voor de jongeren; de toekomst van Malawi.

U kunt de kinderen in Malawi steunen door ons te sponsoren, bijvoorbeeld door een bedrag te doneren. Dit kan op het gezamenlijke rekeningnummer 60 17 76 453, t.a.v. J. Wilke, o.v.v. Expeditie Jules & Annelie. Voor bedragen boven de €25,- sturen we u een kaartje vanuit Malawi. Voor bedragen boven de €50,- nemen we een Afrikaanse souvenir voor u mee.

Natuurlijk zijn er ok nog andere manieren om ons te helpen. Zo kunt u bijvoorbeeld lege (statiegeld) flessen of bierkratjes sparen. Ook oude mobieltjes zijn welkom. Woont u in Tilburg, dan halen we ze graag bij u op!

Op onze website www.wix.com/anne3lie/afrika staat meer informatie over ons, het doel, Malawi en Worldmapping. Kijk op de website om op de hoogte te blijven van de (sponsor)acties die we organiseren.

We zijn op dit moment bezig met de loterij van een prachtig acrylschilderij (100 x 120 cm). U kunt voor €2,- per lot kans maken op dit schilderij, door contact met ons op te nemen via het contactformulier.

De lottrekking zal plaatsvinden op 3 juni 2012.

Als u nog vragen heeft, stel ze gerust via het contactformulier op onze website.

Groetjes,
Jules Wilke en Annelie BoerenPS: kent u iemand met een eigen bedrijf? We gaan graag in gesprek om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten