donderdag 23 december 2010

Zin in een lekker chocolade stoot als dessert? | Feel like a delicious chocolate boost as dessert?

Hemelse Modder á la Tonys Chocolonely



Ingredienten
Een grote reep Tony puur en een grote reep melk
8 eieren
4 eetlepels suiker


Bereiden
Chocolade (langzaam) smelten en eieren splitsen.
Eiwit stijf kloppen en in de koelkast zetten.
Als chocolade gesmolten is iets af laten koelen.
Intussen eigeel en suiker mixen.
Vervolgens chocolade langzaam bij eigeel mengen.
Het wordt nu echt een stevige massa, dus flink roeren.
Daarna eiwit aan het mengsel toevoegen.
In een schaal gieten en een nacht in de koelkast laten staan.
Eenvoudig maar hemels.

Allergie informatie
Glutenvrij, sojavrij,  notenvrij


Heavenly Mud á la Tonys Chocolonely

Ingredients
One big bar of Tony puur chocolate and one big bar milk chocolate
8 eggs
4 tablespoons sugar

Preparation
Melt chocolate (slowly) and split the eggs.
Beat the egg whites until stiff and place in the fridge.

When the chocolate is melted let it cool of a little.
In the mean time mix the egg yolks with the sugar.
Then slowly add the chocolate to the egg yellow mixture.
It becomes a stiff mass, so keep mixing.
Add the egg white to the  mixture.
Put in a bowl and leave to set in the fridge for the night.
Simple and heavenly.

Allergy information
Gluten free, soy free, nut free

Bron: http://www.tonychocolonely.nl/2010/12/hemelse-modder/
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten