glutenvoorgerecht, bereiden 20 min, 4 personen
Een van onze volgers heeft op haar eigen blog deze heerlijk recept gepost. Ik heb het ook gemaakt en ik moest het met jullie delen, erg lekker en makkelijk om te maken! Wij ontvangen overigens graag nog recepten van onze lezers… op info@zondermeermagazine.nl
Een van onze volgers heeft op haar eigen blog deze heerlijk recept gepost. Ik heb het ook gemaakt en ik moest het met jullie delen, erg lekker en makkelijk om te maken! Wij ontvangen overigens graag nog recepten van onze lezers… op info@zondermeermagazine.nl
Ingrediënten
3 grote rode paprika's
2 dikke (6cm doorsnede) rode uien
2 liter water (al voorgekookt in waterkoker)
3 of 4 bouillon blokjes (2 gevogelte, 2 groenten)
200ml passata (AH eigenmerk)
scheutje olijfolie
zout & peper
Materialen
kookpot
staafmixer
kookpot
staafmixer
Bereiden
Verhit een scheut olijfolie in een kookpot en voeg paprika & ui toe.
Geheel vijf minuten laten stoven, af en toe omroeren en verder de deksel erop laten.
Intussen het water koken, zodat het geheel in je kookpot niet meteen afkoelt, maar verder kan koken.
Water bij de paprika/ui mengsel doen.
Intussen het water koken, zodat het geheel in je kookpot niet meteen afkoelt, maar verder kan koken.
Water bij de paprika/ui mengsel doen.
Bouillonblokjes toevoegen.
Alles nog enkele minuten laten doorkoken.
Neem de kookpot van het vuur af, het geheel mooie egaal maken met de staafmixer.
Neem de kookpot van het vuur af, het geheel mooie egaal maken met de staafmixer.
Even op het vuur nog een minuut doorkoken en passata toevoegen.
Kruid eventueel tot smaak met peper of zout.
Kruid eventueel tot smaak met peper of zout.
Allergie informatie
Glutenvrij, Lactosevrij, Koemelkvrij, Pindavrij, Notenvrij, Vis-/Schelp-/Schaaldiervrij, Tarwevrij, Sojavrij
Smakkelijk!
starter, preparation 20 min, 4 persons
One of our followers posted this delicious recipe on her blog. I also made it and had to share it with you, it was very tasty and easy to make! We like receiving recipes from our readers … use info@zondermeermagazine.nl!
Ingredients
3 large red paprika
2 large (6cm diameter) red onions
2 liters water (kook in kettle first)
3 or 4 bouillon cubes (2 chicken, 2 vegetable)
200ml passata
Dash of olive oil
Salt & pepper
Materials
Pot
Hand blender
Preparation
Dice onions and paprika.
Heat the olive oil in a pot and add the paprika & onions.
Let the mixture cook for five minutes, stirring occasionally and otherwise with the lid on.
Meanwhile, boil the water so that your dish doesn’t cool of, but continues cooking.
Add the bouillon cubes.
Boil everything for a few minutes.
Take the pot off the stove, with the hand blender, make your mixture smooth.
Reheat for one minute and add the passata.
Season to taste with salt and pepper.
Allergie informatie
Gluten free, Lactose free, Milk free, Peanut free, Nut free, Shellfish free, Wheat free, Soy free
Enjoy!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten